De vloer is de basis van jouw interieur

Vloeren vormen de basis van je interieur en de keuze hiervan is heel persoonlijk. Van pvc tot hout en van Marmoleum tot vinyl; wij hebben het allemaal! Zo is er voor elke woon- en leefstijl een mooie en passende vloer verkrijgbaar. Naast de specifieke eigenschappen van de vloer staan kwaliteit en trends altijd voorop! We adviseren je graag over de vloer die het beste bij jouw woonstijl past. Laat je adviseren door onze vakkundige experts en maak snel een adviesafspraak

Inspiratie vloercollectie

Ontdek onze vloer collectie

Ontdek onze vloer collectie

Op zoek naar een moderne, stijlvolle en tijdloze vloer? Van pvc tot hout en van Marmoleum tot vinyl; Met het ruime aanbod kun je bij Van den Oever Wonen en Slapen de vloer kiezen die past bij jouw wensen.

Al je favoriete vloeren merken

Inspiratie

Woon je in de regio Geldermalsen, Culemborg en Tiel

Graag adviseren de interieuradviseurs van Van den Oever Wonen en Slapen jou bij het maken van een persoonlijke keuze waar jij echt blij van wordt en bieden zij de zekerheid van de beste aankoop. Loop gewoon eens binnen bij ons in de winkel en laat je inspireren, of maak een afspraak zodat we samen alle tijd hebben voor een goed adviesgesprek. 

PVC Vloeren

PVC-vloeren zijn en blijven ongelooflijke populair en dat is niet voor niets. Het is onverwoestbaar en makkelijk schoon te houden, ideaal voor je interieur. Ook gaat het langer mee dan laminaat of hout. Ontdek de complete pvc vloer collectie bij Van den Oever Wonen en Slapen in Geldermalsen en de voordelen van ons interieuradvies.

 

 

Linoleum

Marmoleum is de merknaam van Forbo linoleum. Marmoleum is een natuurproduct en daarom één van de meest duurzame en milieuvriendelijke vloeren die er bestaan. Marmoleum is er niet alleen in effen dessins, maar ook in multicolor en zelfs een houtpatroon. Ontdek de complete marmoleum vloer collectie bij Van den Oever Wonen en Slapen in Geldermalsen en de voordelen van ons interieuradvies.

 

Laminaat

Laminaatvloeren zijn gelaagde vloeren die bestaat uit meerdere lagen. Tegenwoordig zijn de vloeren niet meer van echt hout of steen te onderscheiden. Ze zijn verkrijgbaar in alle mogelijke dessins, maten (breed, smal of vierkant), kleuren, reliëfs en structuren. Ontdek de complete laminaatvloer collectie bij Van den Oever Wonen en Slapen in Geldermalsen en de voordelen van ons interieuradvies.

Vinyl

Vinyl is onder andere bekend onder de merknaam Novilon. Naast comfort zijn de vinylvloeren zacht verend, comfortabel én heel stil. Daarnaast is het de perfecte basis voor een interieur dat eruit mag springen. Ontdek de complete Novilon vinylvloer collectie bij Van den Oever Wonen en Slapen in Geldermalsen en de voordelen van ons interieuradvies.

Tapijt

Ieder type vloer heeft een eigen karakteristieke uitstraling en praktische eigenschappen. Zo voelt tapijt niet alleen zacht en comfortabel aan, maar werkt de vloer ook geluiddempend en isoleert de warmte. Hiermee ben je altijd verzekerd van warme voeten. Ontdek de complete tapijt vloer collectie bij Van den Oever Wonen en Slapen in Geldermalsen en de voordelen van ons interieuradvies.

Vloerkleden

Door een vloerkleed toe te voegen aan je interieur, creëer je direct een warme en stijlvolle sfeer. Vloerkleden, ook wel karpetten genoemd, vind je bij Van den Oever Wonen en Slapen in allerlei soorten, kleuren en stijlen. Ontdek de complete vloerkleed en karpet collectie bij Van den Oever Wonen en Slapen in Geldermalsen en de voordelen van ons interieuradvies.

Houten vloeren

Houten vloeren zijn al jaren een populaire keuze vanwege de vele mogelijkheden. Zo geeft deze vloer een authentieke uitstraling aan uw woning. Ontdek de complete houten vloer collectie bij Van den Oever Wonen en Slapen in Geldermalsen en de voordelen van ons interieuradvies.